RocketTheme Joomla Templates
     
Kezdőlap
Polgármesteri köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önt Zalaszentiván honlapján, községünk valamennyi polgára nevében. Nagy örömmel tölt el, hogy a világhálón való barangolása közben megtekinti községünk internetes oldalát. Bízom benne, hogy kellemes perceket szerzünk Önnek, és mindemellett sok hasznos információt nyújtunk Zalaszentivánról.

Honlapunkon megismerheti történelmünket és az eddig végzett munkánk eredményeit. Bízom benne, hogy a világhálón látottak felkeltik érdeklődését és személyesen is, ellátogat községünkbe, megtekinti nevezetességeinket, illetve részt vesz településünk színvonalas rendezvényeinek valamelyikén.

A zalaszentivániak kedves, vendégszerető emberek, ezért a nálunk megforduló vendégek jól érzik magukat és számos élménnyel gazdagabban búcsúznak tőlünk. 

Reméljük, a megújult portál minden látogatónk megelégedésére szolgál majd. Szeretnénk az Internet által kínált lehetőségeket a jövőben is kihasználni arra, hogy Önök nagyobb mértékű betekintést kapjanak az Önkormányzat munkájába, és a hivatali ügyeiket könnyebben, hatékonyabban intézhessék.

 

Baráti üdvözlettel:

Dormán Miklós
polgármester